No mostrar més aquest missatge

Què és Comercia?

  • >
  • Què és Comercia?

Comercia neix del fort compromís de dues grans entitats per oferir el millor i més eficient servei de gestió de pagaments del mercat.

Fundada el desembre del 2010 per CaixaBank i Global Payments, Comercia Global Payments, Entitat de Pagament, SL centra els seus esforços a complir les necessitats més exigents dels negocis d’avui i establir els estàndards per al futur.

La nostra missió

La missió de Comercia Global Payments és proporcionar el servei de gestió de pagaments de més qualitat del món, a través de fortes aliances i un generós compromís amb els clients i els empleats.

Comercia Global Payments, com a societat filial de CaixaBank i Global Payments, manté l’objectiu de totes dues, mitjançant l’oferta del millor i més complet servei de gestió de pagaments al major nombre possible de clients i intermediaris, per cobrir, de manera flexible i adaptada, les necessitats que tinguin.

Entre els valors que regeixen la nostra companyia destaquen la innovació, la millora contínua i el fet d’anar més enllà del que esperen els clients.

Aquests valors i principis d’actuació fonamentals de Comercia Global Payments, constitueixen l’eix de referència per a tota l’organització i la clau del nostre model de gestió.
 

Assessor de TPV:

De quin sector és el teu negoci?

 

Necessites que el TPV tingui mobilitat?

 

Tens connexió d'internet ADSL?

Fracciona les compres dels clients
 
Tens una botiga a internet?